Els sons arriben a Mas Solers

Mas Solers, l’escenari perfecte per un festival al massís del Garraf

Joan Dausà, que ha actuat en edicions passades a Mas Solers
Joan Dausà, en concert, font de Viquipèdia. Fotografia realitzada per barcelona.cat

Nascut el 2014 en mig de l’entorn natural de la finca Mas Solers, aquest «Slow Festival» es caracteritza per ser una forta aposta per la música, la natura i la gastronomia Km 0. Sons Solers, amb 9 hectàrees de jardí, 2 escenaris a l’aire lliure, zona «chill out» i un recinte gastronòmic, és l’espai idoni per gaudir en família dels productes i dels artistes de la terra catalana.

De la mà d’artistes com Judit Nederman, Sopa de Cabra, Blaumut o Joan Dausà, el Festival Sons Solers defensa una manera diferent d’entendre els festivals. S’aposta per una experiència multisensorial, que cogui a foc lent la llengua i la cultura dels països catalans.

Localització:

Mas Sons Solers, Sant Pere de Ribes, el Garraf https://goo.gl/maps/sGdjmgG5VJMCHjsR9

Si volem aprofitar el concert Sons Solers per fer una visita a Sant Pere de Ribes i els seus voltants, val la pena destinar-hi un cap de setmana. Aquest municipi, situat al massís de la comarca del Garraf, té una extensió de 40,71 km2, i una població de més de 30.000 habitants. El primer assentament de població data de l’any 990, que originalment s’anomenava Sota-ribes, i que actualment ocupa el barri del Palou. L’Ermita de Sant Pau, construïda al s. XV sobre les ruïnes d’una casa romana, presidida per un altar major, és un element emblemàtic del poble i escenari de la tradicional anada i baixada de Sant Pau encabida en la Festa Major d’hivern.

D’altra banda, és interessant entendre com la història d’aquest municipi ha estat marcada per les emigracions de la seva població cap Amèrica al llarg del segle XIX i XX, fet que ha dissenyat l’arquitectura i el seu paisatge urbà d’avui en dia. De fet, es pot fer una ruta pels carrers del poble i observar la petjada que va deixar el que coneixem com a «arquitectura indiana«.

Què veure?

Hem ideat una llista dels llocs més imprescindibles per veure si aneu a Sant Pere de Ribes i els seus voltants:

Sitges, a menys de 10 minuts de Sant Pere de Ribes, té un ampli ventall d’opcions turístiques a visitar, especialment a l’estiu:

Allotjament

€ Apartament Ribetana: https://www.gites.fr/gites_apartamento-ribetana_sant-pere-de-ribes_h2938409_es.htm

€€ Masia Sumidors: https://www.sumidors.com/

€€€ Vila Mas dels Cocons: https://www.booking.com/hotel/es/villa-mas-dels-cocons.ca.html

Si esteu interessants en altres concerts de caire ètic, on poder gaudir de manera relaxada de la música en família, no dubteu en fer una ullada al Festival Lali Jove, aquí us en deixem un tast! http://soundsgood.digidocpress.com/2020/01/20/etica-i-festa-al-lali-jove-de-barcelona/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *