Ja tenim el cartell del low festival 2020!

El cartell del Low Festival 2020 comença a agafar forma

I sí, ja tenim el cartell del Low Festival 2020, que se celebra cada any a Benidorm! Tot i que encara el cartell no és el definitiu, ja va agafant forma amb 21 grups i artistes anunciats. Des de Sounds Good estem molt contents d’anunciar-vos que aquesta edició estarà plena d’actuacions increïbles. Així ho han anunciat des d’un tweet del compte del festival com tant en la seva pàgina web i diverses xarxes socials.

L’edició d’enguany tindrà lloc des del divendres 31 de juliol fins el 2 d’agost. Com ja hem dit, la seu d’aquest festival és la localitat de Benidorm, la tercera ciutat turística més important d’Europa, lloc perfecte per a celebrar el festival.

El cartell

El grup d’indie rock procedent d’Irlanda del Nord, Two Door Cinema Club encapçala el cartell del Low Festival 2020. I és que des que van acuar en el festival per primera vegada el 2013, la banda ha triomfat envers el públic del festival. Primal Scream, una banda procedent de Glasgow, és la segona al cartell preparada per aportar rock n’ roll i rebel·lía. La famosa banda americana d’indie pop Cigarretes after sex ocupa la tercera posició al cartell, seguida de White Lies, un trio britànic que aprofitarà per presentar el seu nou àlbum.

La banda Twoo Door Cinema Club a Argentina el 2017. Aquest grup encapçala el cartell del Low Festival 2020
La banda Twoo Door Cinema Club a Argentina el 2017.
Font: Flickr de Ludmila Joaquina Valentina Buyo.

Després de l’anglesa banda de rock psicodèlic Temples, i la rockera banda californiana Fuzz, arriba Amaia. L’artista de Pamplona que va saltar a la fama per ser la guanyadora del concurs «OT 2017» arriba per primera vegada al Low Festival per oferir-nos la seva brillant capacitat pels directes.

Viva Suecia, Sidonie i Él mató a un policia motorizado són altres de les bandes que actuaran a l’edició d’enguany. Per a consultar la totalitat de les bandes confirmades fins ara, us deixem l’enllaç del tweet amb el cartell Low Festival 2020: https://twitter.com/LowFestival/status/1221145912346652673

Sensibilitat social i sostenibilitat

Tal com mostra el Diari Valencià en un tweet sobre el festival, l’any passat ja va comptar amb actituds feministes amb un punt lila per evitar les agressions sexistes en els festivals de la comunitat. Passos així són necessaris en esdeveniments d’oci d’aquest tipus i més en la societat actual del S.XXI.

A més, aquest any des del Low Festival inicien la campanya REACT. A la vegada, aquesta campanya forma part de Be More, la campanya de l’empresa productora Baltimore. Amb REACT han decidit comprometre’s amb l’escalfament global i l’abús del consum. Des de la campanya pretenen ser sostenibles i disminuir l’impacte ambiental del festival. Amb el nom «REACT» fan una crida a la rebel·lació, a l’acció d’una vida basada en el reciclatge, l’ús del transport públic i la creació d’hàbits de consum sostenibles.

Què veure?

La ciutat alacantina de Benidorm és famosa per les seves platges de tot tipus: amb aigües transparents, de sorra fina, de roques… A més té el distintiu de la andera blava, que reconeix la qualitat de les aigües i serveis.

Platges tranqui·les on es pot fer snorkel, cap al nord:

Cala del Tio Ximo: als peus de Sierrra Helada, entre penyasegats.

Cala del Tío Ximo, a Benidorm. Aigües transparents cap al nord de la localitat
Cala del Tío Ximo, a Benidorm
Font: Wikipedia

Cala Almadrava

Platges Urbanes:

Playa de Levante: més de 2km de sorra daurada

Playa de Poniente: més de 3 km de longitud

Allotjaments:

€€ Càmping Armanello

€€ Càmping Benidorm

€€€ Hotel Presidente Benidorm

Referències

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *