per un estiu rodó, tria mobofest i serà la solució

Per gaudir d’un estiu rodó, Mobofest a Mallorca és la solució!

MoboFest 2020 arriba amb la seva tercera edició a Mallorca, en la versió més indie i electrònica del panorama musical de les Illes Balears. Enguany, però, les entrades deixen de ser gratuïtes i tindran un cost de 15€. Això sí, es repartiran lots gratuïts pels SantJoaners i SantJoaneres. Estiu a Mallorca és sinònim de Mobofest!

Els organitzadors del festival ja han publicat al Twitter alguns dels artistes que actuaran en aquesta edició. De moment ja tenim 5 confirmacions, que són:

Imatge de l'artista emergent Pavvla, en ple concert.
Pavvla en concert.
Font: Flickr per Ray Molinari.

Dates i localització

Aquesta edició del MoboFest es farà a Sant Joan, Mallorca, entre el 22 i el 23 d’agost, tal i com s’ha confirmat a través de les seves xarxes socials, com ara Twitter.

La vila de Sant Joan, coneguda per ser la més agrícola de tot Mallorca, està situada en mig del Pla. Tanmateix, té aspecte de poble de muntanya, degut als seus puigs. Els carrers i places estan col·locats a una alçada de 150 metres, des d’on es divisen els camps plens d’arbres fruiters i d’hortes. A part de l’agricultura, Sant Joan té una llarga tradició ramadera, per això és característic d’aquestes terres l’elaboració d’embotits de porc. 

Gresca i festa a Sant Joan

I pel que fa a la gresca, els seus habitants en són uns grans amants. Com a més destacables, d’una banda trobem la Festa Major del poble, que coincideix amb el dia de Sant Joan i, per tant, l’inici de l’estiu. D’altra banda, també és destacable la festa del Pa i el Peix, de caràcter religiós i que recorda el miracle de la multiplicació dels pans i els peixos de caràcter religiós i que recorda el miracle de la multiplicació dels pans i els peixos. Finalment, trobem la festa del Botifarró, que dona per tancat l’estiu mentre es mengen embotits de porc torrats amb el caliu de les fogueres.

Imatge de l'escut de la vila de Sant Joan, a Mallorca
Escut de Sant Joan, Mallorca.
Font: https://es.m.wikipedia.org/wiki/Archivo:Escut_Sant_Joan_Mallorca.jpg

Què fer?

Com el Mobofest és un festival que dura dos dies, recomanem que aprofiteu el temps de descans que hi ha per conèixer la zona i explorar aquest poble i aquesta meravellosa illa Balear. Tot seguit us deixem un recull de llocs per visitar i descobrir durant la vostra estada a Sant Joan:

Vestigis religiosos

Altres vestigis

  • Molins de Vent: Dels 9 molins que es conserven a Sant Joan, 6 es localitzen en el nucli urbà o als seus límits, mentre que els restants: el molí de Son Brondo, el molí de Son Ramon i el molí d’en Calderer es troben dins les possessions de Son Brondo, Son Ramon i Son Juny, respectivament. https://ca.wikipedia.org/wiki/Molins_de_vent_a_Mallorca
  • Escola de Nines: Edifici modernista edificat a l’època de la república. Va servir coma  escola d’ensenyament per a les noies. Si voleu saber més sobre l’educació durant l’època de la II República espanyola, visiteu aquest article d’El País. https://cat.elpais.com/cat/2016/03/30/cultura/1459366563_463170.html

Allotjament

Així com aprofitareu uns dies per visitar Sant Joan i els seus voltants alhora que gaudiu de la festa del MoboFest 2020, us deixem algunes propostes d’allotjaments perquè trieu l’opció que millor s’adapta a les vostres necessitats.

€ Hotel Son Foguero: https://www.tripadvisor.es/Hotel_Review-g642210-d500005-Reviews-Son_Foguero-Maria_de_la_Salut_Majorca_Balearic_Islands.html

€€ Gossalba: https://www.tripadvisor.es/Hotel_Review-g2317545-d13222936-Reviews-Agroturisme_Gossalba-Sant_Joan_Majorca_Balearic_Islands.html

€€€ Finca Serena: https://www.tripadvisor.es/Hotel_Review-g1068062-d578044-Reviews-Hotel_Finca_Serena-Montuiri_Majorca_Balearic_Islands.html

A més, si esteu interessants en altres festivals d’oci alternatiu, visiteu aquesta entrada al nostre blog sobre el Festival Lali Jove a Barcelona.

Referències:

Hem basat part de la informació d’aquest blog en els tuits que vam guardar a GoogleKeep. Són:

1 Comments on “per un estiu rodó, tria mobofest i serà la solució”

  1. Pingback: Revetlla llorencina, sempre domina - Sounds Good

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *