El Festival Vida anuncia els seus plats forts

Nick Murphy, Manel o Dan Deacon ompliran Vilanova aquest estiu al Festival Vida

Festival Vida

La setena edició del Festival Vida ve carregada d’artistes, nacionals i internacionals, que no deixaran ningú indiferent. Ja portaven uns anys presentant cartells que sens dubte feien la competència als «grans» de Catalunya com el Primavera Sound o el Sónar Festival, inclús portant a la cap de cartell del Primavera d’aquest any el 2014: Lana del Rey.

Lana del Rey al festival Vida
Fotografia de Lana del Rey a l’escenari del Festival Vida.
Font: Flickr, per Ray Molinary

Quins dies?

Del 2 al 4 de juliol, uns dies abans del festival que també es fa a Vilanova i la Geltrú: el Nowa Reggae. Tal i com expliquem a la nostra entrada «Vila-Nowa i el Reggae«, és un festival estiuenc que fomenta la cultura del reggae i que cal visitar sí o sí.

On?

El festival es durà a terme a la Masia d’en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú. Segons explica l’Agència Catalana de Notícies, els petits contratemps econòmics amb l’Ajuntament no han impedit que es segueixi celebrant a la capital de Garraf.

Cartell Festival Vida

Primer dia

Els artistes que copsaran l’atenció del públic probablement seran: Parcels, Destroyer, Soccer Mommy, Ladilla Russa i, sobretot, els catalans Manel autors de Per la bona gent.

Segon dia

El segon dia presentarà actuacions de grups com: Belle&Sebastian, !!! (Chk Chk Chk), Cate Le Bon, Zulu Zulu, Bronquio, Mareta Bufona o la darrera sensació del flamenc: María José Llergo amb el seu àlbum Sanación.

Tercer dia

L’últim dia, es podrà gaudir dels cantants Angel Olsen, Black Pumas, Nick Murphy, Núria Graham, Ljubljana & The Seawolf, Pacosan o Chaqueta de Chándal entre d’altres.

Fotografia d’un dels cartells promocionals del Festival Vida.
Font: Instagram oficial del Festival Vida

El lema d’aquest any és «People Us Units» i vol vetllar pel bé dels refugiats que arriben a Catalunya.

Referències

  • (11/02/2020) Mar Vila Pruneda (ACN). Nils Frahm, !!! (Chk Chk Chk), Soccer Mommy, Baxter Dury i Nick Muprhy s’afegeixen al cartell del 2020; Els organitzadors reclamen més aportació per part de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per poder ser «competitius».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *